Startsidan
Startsidan

Skicka fakturor till Plikt- och prövningsverket

Från den 1 april 2019 är det lag på att alla inköp i offentlig sektor ska faktureras med elektronisk faktura (e-faktura). Det innebär att alla leverantörer till offentlig sektor måste skicka e-fakturor enligt en ny europeisk standard Peppol BIS Billing 3.

Plikt- och prövningsverket omfattas av detta regelverk och tar därmed emot e-faktura via Peppol. Observera att PDF-faktura inte är ett godkänt format.

E-faktura via Peppol

Plikt- och prövningsverket tar emot e-fakturor via Peppol-nätverket. Vår elektroniska adress i Peppol är: 0007:2021004771.

E-faktura via leverantörsportal

Om ni ännu inte har möjlighet att skicka e-faktura via Peppol från ert affärssystem går det att registrera e-faktura i Visma Proceedos leverantörsportal. Kontakta i så fall oss på e-postadress enligt nedan så skickar vi en inbjudan till leverantörsportalen.

Fakturaadress

Om du har ett avtal som tecknats med oss före 1 april 2019 och som inte ställer krav på e-faktura, kan du skicka pappersfakturor. Vår faktureringsadress är:

Totalförsvarets plikt- och prövningsverk
FE 7769
831 90 ÖSTERSUND

Betalningsvillkor

Fakturor som skickas till Plikt- och prövningsverket ska ha 30 dagars betalningsvillkor. Fakturor ska vara märkta med fakturareferens.

Kontakt

Om du har frågor om e-fakturering kan du kontakta vår ekonomienhet.
E-post: ekonomi@pliktverket.se

Sidinformation

Senast uppdaterad: 30 maj 2024